FLOWER INTERIOR EVENT STYLING
Categories Menu

Rólunk mondták

“Nem gondoltuk volna, hogy egy esküvő megszervezése ilyen nagy feladat, és a ti munkátokon át láthattuk, hogy a legapróbb részletekre való odafigyelés ugyan időt és energiát igényel, de mindenképp szükséges, hogy minden klappoljon a nagy napon. Azzal, hogy így összefogtátok a szervezést, ajánlottatok jó szakembereket, tényleg “összeállt a kép” és az egész este egy nagy egységgé forrt össze, minden egymást egészítette ki, és egyszerűen tökéletes volt.”

Rácz Kata – menyasszony

 

“A készülő könyv számomra is szerelem projectté vált. Imádtam megoldani a rendre megjelenő megoldhatatlannak tűnő ügyeket. Mindezeken felül, még egy ajándékot is tartogatott a számomra. Megismerhettem két csodálatos nőt, akik a maximalizmus, az elhivatottság és a szakmaiság szimbolumai saját területükön. Ők a CUP OF CHARM tulajdonosai, Lukász Eszter és Szigeti Zsófi. Utóbbi a könyv művészeti vezetôje is. Nem is értem, hogy hogy nem ismertem ôket eddig, hiszen annyi minden fűződik a nevükhöz.”

Kende-Hofherr Krisztina (TMC Group), az Édes Kettes süteményeskönyv producere

 

“Szeretném nektek megköszönni a hihetetlen profizmust, szeretetet, türelmet és odaadást, amivel az esküvőnkön dolgoztatok. Minden egyes apró részlete olyan volt, amilyenek mi is vagyunk és nincs olyan eleme, amire azt mondanánk, máshogy kellett volna. Külön köszönöm, hogy dacolva a trendekkel a pünkösdi rózsa szeptemberben is virágzott és egy “menyasszonyi csokor freaknek” megkötöttétek a világ legszebb menyasszonyi csokrát. Nagyon köszönöm Dórinak is a printeket, az ültetést és a Julia Child idézetet, amit bekereteztetünk és a kis, londoni otthonunk dísze lesz.”

Lelle Peterson – menyasszony

 

“Számomra nagy megtiszteltetés volt ilyen finom ízlésű, mégis pragmatikus és megoldásorientált Hölgyekkel együtt dolgozni. A végeredmény magáért beszél, szerintem a The Ritz-Carlton Budapest legszebb butikja lett az enyém, nagyon hálás vagyok a befektetett, kreatív Cup Of Charm munkáért!”

Zólyomi Zsolt Parfümőr, a Le Parfum tulajdonosa

 

Follow Us on Facebook Join Us on Pinterest Connect With Us on Instagram English Magyar

CONNECT WITH US ON INSTAGRAM
Cup of Charm