Categories Menu

Papírinstalláció – 2014 Design7 Budapest

Inbox – Beérkező levelek

Tíz méter magas papírinstalláció mely a Kiscelli múzeumban készült el a 2014-es Design7 alkalmából Karcsi Papírboltjával közös munka keretében.
Koncepció:
Egyetlen doboznyi papír megmunkálásával többszáz négyzetméternyi, köbméternyi teret tudunk drámaian átváltoztatni, azt sugallva ezzel, hogy a design mindennapjaink része, de legalábbis könnyedén azzá tudjuk tenni. A papír, mint anyag, melynek szerepe jelen, digitális korunkban változóban van, tökéletes médium ennek bizonyítására. Ennek az anyagnak egy másik, kevésbé ismert arcát igyekeztünk megmutatni. A Beérkező levelek digitális korunkat szimbolizálja, melyben a papír, mint természetes anyag és a kézírás, kreatív eszközzé változik, eredeti, információ átadó szerepe felcserélődik.

Fotók: Design Hét official, Szigeti Zsófi, Polinszky Tibor, Kövesdi Réka
Grafikák: Kövesdi Dóra
Videók: Bocz Bálint
Támogatóink: Europapier Budapest, Light Positive Kft
Köszönetet mondunk: Dr. Perényi Rolandnak és Sziray Zsófinak (Kiscelli múzeum) és segítőinknek, Bálint Biancának, Bartosek Ágnesnek, Gaál-Bata Ivettnek, Geiger Zsófiának, Kiss Dezsőnek, Labus Lilinek, Lukász Laurának, Nádasi Krisztinek, Sabransky Annának, Szabó Nikinek, Tóth Annának, Vajda Zsófinak
A beharangozó videó itt, az építésről készített pedig ezen a linken nézhető meg.

 

Cup of Charm